Postata de: Daniel Farcas

La data: 17 Septembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 9697

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Fara canalizare, apa curge valuri la vale

Domnule primar!

As vrea sa va sesizez o problema in cartirul in care locuiesc, Aviatori (in spatele Daciei Service). In aceasta zona s-au facut asfaltari (felicitari ca ati ajuns si aici) dar exista o problema ca intotdeauna.

Nu comentez pe marginea calitatii asfaltului dar as vrea sa va sesizez ca strazile din acest cartier nu au canalizare, sau daca exista aceasta nu reuseste sa faca fata unei ploi mai serioase.

De asemenea, datorita faptului ca acest cartier este in vale fata de aeroport, atunci cand ploua toata apa de pe acest deal se scurge pe strada, aceasta semanand cu un canal de fuga al unei hidrocentrale (apa ajunge pana in piata Aviatori).

Atunci cand apa intalneste marginea asfaltului (partea superioara a cartierului in continuarea careia se afla aeroportul) ea are 2 posibilitati: una e sa curga pe strada (si generaza problema de mai sus) si a doua e sa se scurga sub asfaltul proaspat turnat. In cea de a doua posibilitate apa mananca pamantul de sub asfalt si apar goluri care la trecerea unei masini mai mari se surpa.

Pentru a proteja investitia deja facuta cu destul efort din partea Primariei va propun sa analizati posibilitatea realizarii unor canale pentru scurgerea apei.

Va multumesc!

Daniel Farcas

www.domnuleprimar.ro