Vineri 27 octombrie de la ora 21:00 in Club Old School - Preoteasa (CCS) are loc lansarea probabil a celui mai asteptat material discografic 100% romanesc al ultimilor 5 ani: NEGURA BUNGET - OM.

Negura Bunget fara doar si poate, cea mai prestigioasa trupa romaneasca, cea mai cunoscuta trupa romaneasca peste hotare, singura trupa romaneasca ce concerteaza mai mult peste hotare.

Va fi un concert de peste doua ore care va include piese de pe noul album NEGURA BUNGET dar si piese mai vechi ale trupei.

Pretul unui bilet este de 15 RON. Biletele se pot procura incepand cu 10 octombrie la Bucharest Metal Nights 6. Intrarea limitata la 500 de persoane asa ca grabiti-va sa procurati biletele.

Deja mare parte din cei care si-au procurat bilete la BMN6 si-au manifestat interesul si in biletele la lansarea NEGURA BUNGET asa ca daca veniti pe 10 octombrie puteti prinde bilete ! Daca vor mai ramane bilete le puteti gasi in fiecare zi in Club Utopia dupa ora 19:00. In ziua concertului biletele costa 20 RON.

Nu va fi nici o trupa de deschidere, concertul fiind unul exclusiv NEGURA BUNGET.

Materialul discografic va fi un DIGIPACK ( CD + DVD ) si se va gasi la vanzare in ziua cocnertului la un pret special pe care il vom anunta ulterior (in jur de 50 RON). Lansarea acestuia oficiala va avea loc chiar pe 27 octombrie prin Code66 (Italia). Acesta cotine piese doar in limba romana!