Piata pensiilor private din tara noastra pare tot mai atractiva. Acest aspect este probat si faptul ca reprezentantii principalilor actori europeni au decis sa se intalneasca la Bucuresti.

Editia inaugurala a Conferintei Nationale de Pensii Private care va avea loc in 25 septembrie, la Bucuresti, va beneficia de prezenta lui Mihaly Erdos, presedinte al Comitetului pentru Pensii Ocupationale al CEIOPS (Committee of European Insurance and Occupational Pensions Supervisors).

Cu un interes profesional deosebit pentru investitii, macroeconomie si aspectele internationale ale implementarii sistemelor de pensii private, Mihaly Erdos ocupa si pozitia de director de strategie in cadrul PSZAF, autoritatea ungara de supraveghere a sectorului financiar.

Un numar de 93 de participanti au confirmat deja prezenta la Conferinta Nationala de Pensii Private la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Manifestand un interes deosebit pentru piata romaneasca de pensii private, Mihaly Erdos se va adresa participantilor la Conferinta Nationala de Pensii Private si va avea o intalnire informala cu conducerea CSSPP.

Integral in Curentul