Un nou proiect rezidential va fi lansat incepand cu luna septembrie in nordul Bucurestiului. Este vorba despre Emerald Residences, un complex cu o suprafata construibila de 65.000 de mp si o oferta de 279 de apartamente. Vanzarea apartamentelor va incepe in data de 25 septembrie 2006.

Beneficiarul proiectului este Brooklyn Investment SRL, o companie infiintata in Romania in 2005, care apartine New York Investments, o companie de origine olandeza care dezvolta proiecte de real estate in Europa de Est.

Complexul se afla chiar pe malul Lacului Tei si este inconjurat de parcuri: Lacul Tei, Parcul Circului, Parcul Studentesc. Datorita imprejurimilor verzi, toate apartamentele au vedere la lac si catre parcuri.

Oferta de apartamente din cadrul Emerald Residences acopera stiluri diferite de viata, pornind de la apartamentele Deluxe si Garden cu design compact si confortabil, la mansardele spatioase. Complexul rezidential aduce in paleta de oferte rezidentiale un tip nou de apartament, construit la standarde internationale de lux, numit “Townhouse”sau Triplex.

Complexul ofera viitorilor sai locatari si un spatiu de parcare subterana pe doua niveluri, cumuland 359 de locuri.

Design-ul interior al tuturor apartamentelor a fost creat de renumita companie de design interior ECE YALIM. Constructorul general al complexului rezidential este compania Summa Romania. Arhitectul Emerald Residences este compania B.I.P (Bucharest International Project).