Seful Jandarmeriei, acuzat violent

Colonelul Georgesu, seful Jandarmeriei, este acuzat dur de un subaltern. Acesta afirma ca Georgescu este rapidit, un protejat al lui Copos, cu actiuni la club si ca uraste stelistii, acesta fiind motivul real pentru care a creat probleme la meciul cu Dinamo. Iata mesajul, primit pe e-mail, cu numar de telefon de contact.

Eu lucrez in jandarmerie si trebuie sa recunosc ca IMI ESTE RUSINE si il cunosc foarte bine pe col Georgescu de pe vremea cand era comandant al UM 0575 si purta mustata si vreau sa va spun ca am fost mutat in alta unitate pentru faptul ca dupa un meci Steaua - Rapid de acum 2-3 ani cand iam batut pe rapidisti iam agatat o cioara moarta de usa biroului (cioara care am gasit-o pe linia de centura caci acolo se afla sediul DGJMB)

In alta ordine de idei daca va intrebati cum de sa ajuns la asa violente barbare din parte colegilor mei raspunsul este SUPER SIMPLU..............ASA SA ORDONAT pentru ca o SCARBA DE COLONEL CARE ANUL TRECUT A FOST ANCHETAT DE TRIBUNALUL MILITAR PENTRU DIVERSE ILEGALITATI ESTE RAPIDIST CONVINS si ii uraste pe STELISTI din tot sufletul lui ala negru chiar daca unii sunt si colegi

ai domniei sale plus ca are si acctiuni la rapid ,de altfel el fiind un protejat al lui copos de pe vremea cand era vice-prim al tarii asa ca oameni buni EU IMI CER SCUZE IN NUMELE COLEGILOR MEI si va rog sa intelegeti ca daca ti se ordona tre sa executi daca nu risti sa ramai fara serviciu si suntem si noi oameni ca si SUPORTERII UNEI MARI ECHIPE CUM ESTE STEAUA,avem familii de hranit si intretinut si executam nu avem incotro

Integral in Onlinesport.ro.

Mihai Stoica despre jandarmi: "Trebuie sa vedem aceste animale in puscarie"

Incidente violente s-au produs, miercuri, intre suporterii stelisti si jandarmi, in timpul reprizei secunde a meciului Dinamo-Steaua, reprezentantii fortelor de ordine fiind obligati sa foloseasca gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

"Ce s-a intimplat cu suporterii este inadmisibil. Nu cred ca isi putea imagina cineva ca in anul 2006 fortele de ordine pot comite aproape un genocid: suporteri impuscati, suporteri maltratati, femei batute, spitale pline de suporteri. Suporterii nostri sa fie lasati in pace.

Nu trebuia ca dupa meci sa existe o organizare a jandarmilor demna de Piata Universitatii, cu suporteri scosi din taxi si batuti in ultimul hal. Vom face o verificare, exista zvonuri ca un suporter deja nu mai exista printre noi. Cum pot justifica jandarmii ca femei au ajuns in spital? Cine le da dreptul acestor animale sa faca asta.

Integral in Sport Total.

Suporteri batausi, suporteri batuti

preluare EVZ

Stelistii au acuzat ca acolo au fost batuti cu bestialitate de jandarmi. Imaginile surprinse la fata locului arata oameni intinsi pe jos si altii plini de sange. Jandarmii au apelat chiar si la armele cu alice de cauciuc, care au ranit mai multi fani.

O femeie s-a ales cu fractura de piramida nazala. „Jandarmii loveau fara mila copii si femei. Au fost momente de teroare. Toti fugeam care incotro sa ne salvam vietile”, a povestit unul dintre spectatorii stelisti. 16 suporteri si un jandarm au ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca.

„Majoritatea baietilor erau loviti sau intoxicati cu gaze. Doi au suferit plagi prin impuscare. Unul singur, care a avut un traumatism cranio-cerebral, a ramas internat”, a declarat Bogdan Oprita, directorul medical al spitalului.

Integral in EVZ.