Ploaia a oprit meciul in loc - jocul de dublu a fost aminat pentru duminica dimineata, ora 10,00. Dupa acest meci, se vor disputa si ultimele jocuri de simplu.

Situatie speciala care va influenta dramatic lupta pentru mentinerea in grupa mondiala - liderii echipelor, Andrei Pavel si Hyung-Taik Lee vor sustine duminica atit dublul, cit si jocuri de simplu. Avantaj Coreea, Pavel avind probleme cu umarul dupa prima zi...

Simbata, cei patru jucatori au jucat table si carti, asteptind un moment de intrerupere a ploii pentru a putea intra pe arena centrala. Oficialii indicasera ca daca ploaia nu se va opri pina la ora 17,00, jocul va fi reportat pentru a doua zi. Ceea ce s-a si intimplat.

In prima partida a intalnirii de Cupa Davis dintre echipele de tenis ale Romanei si Coreei de Sud, Andrei Pavel a incheiat cu o victorie. Andrei Pavel, l-a invins in trei seturi, cu 6-0, 6-4, 6-3, pe sud-coreeanului Woong-Sung Jun.

In cel de-al doilea meci desfasurat vineri Victor Crivoi s-a intalnit cu Hyung-Taik Lee.

Tenismanul roman, a pierdut, meciul cu Hyung-Taik Lee, la scorul 1-6, 1-6, 0-6, Crivoi a declarat ca l-a surprins jocul foarte bun al adversarului sau.

Dublu

Andrei Pavel/Horia Tecau - Hyung-Taik Lee/Hee-Song Chung.

Ultimele meciuri de simplu

Andrei Pavel-Hyung-Taik Lee

Victor Crivoi-Woong-Sun Jun.