Documente:
vot online
(24.09.2006) WMV
despre Top7.ro
(24.09.2006) WMV

Top7.ro, productie a Directiei Stiri a TVR2 si HotNews.ro, a fost lansata duminica, 24 septembrie, la ora 16.00. In premiera, emisiunea doreste sa-i faca pe telespectatori parteneri prin intermediul Internetului si le da acestora posibilitatea sa aleaga stirile care-i intereseaza si chiar sa le creeze.

Mihai Radulescu (TVR) si Ioan Margarit (HotNews.ro)

"Vrem ca televiziunea si Internetul sa mearga mana in mana, ca informatiile venite de la oameni on-line sa fie sintetizate pe un canal TV", a spus realizatorul Mihai Radulescu, in deschiderea emisiunii Top7.ro.

Acesta a explicat ca este vorba de o premiera in exploatarea convergentei media, in termeni de continut si interactivitate.

comentarii on-line pe TV; ex. despre violenta pe stadion

"Un experiment care probabil va fi urmat si de alte televiziuni, dar trebuie sa spunem ca este meritul televiziunii publice de a fi sesizat prima aceasta tendinta de convergenta media si de a fi intrat in joc, alaturi de ziarul continuu on-line HotNews.ro", a adaugat Mihai Radulescu.

Emisiunea se va difuza saptamanal, duminica, intre orele 16.00 si 16.25.

Detalii despre emisiune si implicarea in realizarea ei sunt disponibile pe site-ul dedicat, www.top7.ro.

Ioan Margarit

O precizare importanta vine din partea lui Ioan Margarit, editorul-coordonator HotNews.ro: "In fiecare editie a amisiunii, in studio va fi invitat unul dintre voi, cititorii, practic, co-echipierii nostri. Cel care a contribuit mai mult la sumarul emisiunii, dupa parerea noastra subiectiva -:). Printr-un comentariu destept, un subiect de ancheta-reportaj, o fotografie, un filmulet. Sau prin toate la un loc".

Nota: selectiile video din emisiune au fost re-montate in varianta web de catre HotNews.ro