Vlad Gorneanu, solistul trupei Zob, este una dintre victimele luptelor de strada dintre jandarmi si suporterii aflati la derby-ul Dinamo-Steaua, disputat miercuri seara. Cantaretul a fost batut crunt de catre fortele de ordine la iesirea de pe Stadionul din Stefan cel Mare.

„Mi-am furat-o rau de tot. M-au lovit cu bastoanele, cu pumnii si cu picioarele. Mi-au rupt si o mana. Sunt hotarat sa actionez Jandarmeria in judecata. Jandarmii sunt cea mai joasa specie umana, niste gunoaie“, ne-a declarat Vlad Gorneanu. Colegii de breasla sunt stupefiati.

Cosmin Tudoran (Ca$$a Loco): „Mi se pare nasol sa te duci la meci pe picioare si sa ajungi acasa rupt.“ Mihai Georgescu (Bere Gratis): „Ne afundam intr-o golanie perpetua, iar vina este deopotriva a jandarmilor si a suporterilor.“

Vlad Gorneanu, vocalul trupei „Zob“, a fost batut cu bestialitate de catre fortele de ordine la meciul Dinamo-Steaua de miercuri seara. In urma loviturilor, cantaretul s-a ales cu cateva coaste rupte si cu o mana in ghips. Vlad este hotarat sa-si faca dreptate, declarand ca cel tarziu saptamana viitoare va actiona in judecata Jandarmeria Romana.

In plus, acesta sustine ca fortele de ordine nu sunt altceva decat niste «gunoaie umane».

Derby-ul de miercuri Dinamo-Steaua s-a soldat cu lupte de strada intre suporteri si jandarmi. Peste 50 de oameni s-au prezentat la Spitalul de Urgenta dupa ce au fost batuti cu bestialitate de catre fortele de ordine. Jandarmii nu au tinut cont ca printre microbisti se afla si copii sau femei.

Fara sa faca nici o diferenta, s-au napustit asupra lor cu bastoanele, cu pumnii sau picioarele, iar daca acestia nu cadeau inconstienti, se foloseau gloante cu cauciuc si gaze lacrimogene. Urmarile? 35 de oameni au ajus la spital cu rani grave, iar o femeie a pierdut sarcina vazandu-si sotul calcat in picioare de catre jandarmi.

Integral in Gardianul