Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat, luni, un pachet de produse si servicii financiare compus din patru componente, respectiv un credit pentru calatorie, asigurare de viata, asigurare medicala pentru calatorii in strainatate si un card de debit, potrivit unui comunicat al bancii.

Produsul denumit “Turist BCR” este destinat persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 18 ani impliniti la momentul contractarii pachetului si 65 de ani (inclusiv).

Creditul in lei din cadrul pachetului “Turist BCR”, (Voiaj Extra BCR) este acordat pe termen mediu, iar nivelul dobanzii, revizuita semestrial, va fi redus cu trei puncte procentuale fata de oferta standard. Pentru creditul in valuta (Voiaj Super BCR), acordat pe termen mediu, dobanda va fi redusa cu patru puncte procentuale fata de oferta standard.

“Dobanda finala platita de client la creditul Voiaj Extra/Super BCR este de 9,5% la creditele in moneda nationala, 10,5% la creditele in euro si 10,75% la creditele in dolari”, se arata in comunicat.

De asemenea, acest pachet financiar include, optional, cecuri de calatorie si asigurare CASCO si/sau Carte verde.

BCR este cea mai importanta banca din Romania, gestionand in prezent active de peste 10 miliarde de euro. Banca are in prezent 449 sucursale si agentii in intreaga tara. BCR detine peste 1200 de ATM-uri si aproximativ 8000 de POS-uri, iar numarul clientilor depaseste in prezent patru milioane de persoane, din care 90% sint clienti persoane fizice.