Compania Zare Development va construi un imobil de locuinte in zona de nord a capitalei, care va fi situat la aproximativ 2 km de Piata Presei libere si de Parcul Herastrau, sustine agentia imobiliare Perfect Casa. Conform acesteia, vor fi construite 19 apartamente, investitia totala ridicandu-se la valoare de circa 1,4 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al Perfect Casa, proiectul care se adreseaza clasei medii va purta denumirea de "Nuferilor Residence" si va avea o suprafata de circa 1500 de metri patrati. Apartamentele cu 2, 3 si 4 camere vor avea suprafete cuprinse intre 53 si 140 metri patrati, iar cele mai spatioase dintre ele se vor construi la mansarda

„Apartamentele vor fi prevazute cu centrala proprie si aparate de aer conditionat pentru fiecare camera. In plus, balcoanele vor beneficia de rulouri parasolare si balustrade metalice si vor avea o deschidere de 1,5 metri”, se mai arata in comunicat.

Proiectul, care va fi finalizat in decembrie anul viitor, include si 16 locuri de parcare situate la subsolul cladirii de aproximativ 450 mp.

“Primele apartamente se vor vinde la pret promotional, intre 900 si 1000 euro pe metru patrat, in functie de etaj. Spatiile comune, balcoanele si terasele apartamentelor de la mansarda se vor vinde la jumatate din pretul pe metru patrat” a declarat Simona Costache, Director al agentiei imobiliare Perfect Casa.