Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” a inregistrat in primul semestru al anului in curs o cifra de afaceri de aproximativ 4,9 milioane de euro. Conform unui comunicat al firmei, pe parcursul primelor opt luni ale anului curent cifra de afaceri a ajuns la valoare de circa 7,4 milioane de euro, in crestere cu un milioan fata de intreg anul trecut.

Potrivit lui Doru Bostina, avocat coordonator, printre factori care au contribuit la crestere cifrei de afaceri se numara extinderea retelei de birouri teritoriale, cresterea numarului de proiecte la care a participat firma si achizitiile de pe piete internationale, firma avand reprezentante in Austria, Cipru si Elvetia.

Casa de Avocatura “Bostina si Asociatii” este leader pe piata de consultanta juridica din Romania, inregistrand in 2005 o cifra de afaceri de circa 6,4 milioane de euro.

De asemenea, “Bostina si Asociatii” a achizitionat Westdin, o firma de consultanta juridica din Elvetia si a transformat biroul de la Viena in companie de sine statatoare.