Arbitrul-asistent Miklos Nagy adreseaza instantelor sportive sesizari privind limbajul finantatorului de la Steaua.

"Activez in sport, de aceea ma adresez instantelor sportive. Miercuri voi trimite prin curier dosarul complet in care sunt toate articolele din ziar si inregistrarile de la televiziune"

Miklos Nagy, arbitru asistent

"Ungur nenorocit, bozgor care ma fura in tara mea" sunt citeva dintre apelativele folosite de Becali dupa meciul Dinamo-Steaua 1-0, in care la semnalizarea lui Nagy, arbitrul de centru a eliminat un fotbalist din Ghencea.

Dupa ce dosarul va fi discutat la Comisia Centrala de Arbitri si la comisia de disciplina a federatiei de fotbal, Nagy se gindeste sa-l actioneze in justitie pe Gigi Becali.

"Lucrurile nu pot ramine asa. Cum sa vina cineva sa spuna asemenea lucruri? Cum sa spui ca eu fur pentru echipa din Cluj? De 14 ani sunt in arbitraj si muncesc greu sa ajung pe lista FIFA - nu permit nimanui sa imi ia toata truda!"

Miklos Nagy

In tot balamucul creat de oficialii Stelei, arbitrul recunoaste ca a avut sustinerea colegilor din lotul national de arbitri. A primit SMS-uri pe care nu le-a sters si cu care poate proba ca a fost felicitat pentru prestatie.

"Nu vreau sa stam cu miinile in sin. Suntem acuzati la un asemenea mod de oameni care acum stau la masa cu G14 si in loc sa inteleaga ceva din atitudinea acelor oameni, ei fac contrariul"

Miklos Nagy

Tot azi, surse judiciare vorbesc despre o cercetare care s-ar efectua la clubul Steaua sub banuiala de spalare de bani - sume importante care provin din paradisuri fiscale, au trecut prin conturile unor jucatori si au plecat mai departe...