Discovery Channel prezinta intr-o serie speciala de documentare riscurile uneia dintre cele mai periculoase meserii din lume, cea de cascador, in perioada 30 septembrie - 1 octombrie. Filmul “Weekend-ul meseriilor periculoase”, va fi precedat de un web-chat cu faimosul cascador Szobi Cseh, vineri, 29 septembrie, de la ora 12.00, pe web-chat-ul Apropo.ro.

A fost numit „cel mai bun cascador al intregii Europe”. A sarit calare printr-un geam de sticla, atunci cand nimeni din lume nu avusese curajul sa sara, nici macar printr-un geam din zahar. Este Justitiarul din filmele romanesti.

Pentru ca lumea il iubea prea mult, personajul sau faimos - „Buza de Iepure”, a trebuit sa fie readus la viata dupa ce a „murit” intr-un film.

Szobi Cseh conduce acum o asociatie sportiva pentru copiii care au probleme de integrare in societate.

Discovery Channel va invita sa il cunoasteti pe Szobi Csech. Web-chat-ul de vineri precede “Weekend-ul meseriilor periculoase”.

In perioada 30 septembrie - 1 octombrie, seriile Cel mai periculos sezon din lume, Petrol, Sudoare si platforme, Pompierii americani, Prada mortala si Dependenti de cascadorii vor oferi imagini spectaculoase despre oameni obisnuiti care devin eroii in fiecare zi.

Cascadoria este mai mult decat o meserie periculoasa, mai mult decat un hobby, este un mod de viata. In spectaculoasa serie DEPENDENTI DE CASCADORII, Discovery Channel ii prezinta pe cei care reusesc sa-si transforme munca in adevarate secvente pline de emotii, adrenalina. Cascadorii actori par sa detina puteri supranaturale.

Documentarul ii prezinta pe cei mai cunoscuti cascadori si relateaza pe larg cum au loc manevrele acrobatice, plonjoanele in aer, cele mai joase sarituri cu parasuta, traversarea unei sine de 36 de metri in flacari cu un snowboard, sarituri cu motociclete si multe alte cascadorii ce stabilesc de fiecare data noi recorduri.