Dupa meciul de marti al Stelei din Liga Campionilor astazi este randul lui Dinamo si al Rapidului sa forteze calificarea in grupele Cupei UEFA. Dinamo -Xanti si Nacional -Rapid sunt meciurile care ar putea duce cele doua echipe in faza grupelor.

Cele doua meciuri sunt transmise de TVR cu incepere de la ora 20.00 si respectiv Prima TV de la ora 22.00.

Dinamo vine dupa noua victorii consecutive in Liga 1 si dupa un parcurs fara greseala pana acum in Cupa UEFA ceea ce ne da tot dreptu sa speram la un rezultat bun in meciu de astazi. Cu toate acestea optimismul din tabara dinamovistilor este unul moderat, Claudiu Niculescu declarand : " Suntem favoriti dupa meciul tur, dar trebuie sa fim atenti, nu inseamna ca suntem si calificati.

Sa jucam serios, sa fim concentrati si vom castiga ". Din lotul pentru meciul cu Xanthi lipsesc Ze Kalanga ( accidentat ), Pascovici invoit pentru a fi alaturi de baietelul sau , grav bolnav, si Sreten Stanici accidentat.

Desi au ajuns in Bucuresti fara antrenorul principal Ioannis Matzourakis demis dupa egalul din ultima etapa, 1-1cu Aris Salonic si venind si dupa infrangerea din tur grecii sunt inca optimisti in ceea ce priveste calificarea : "Dinamo este favorita pentru ca a marcat patru goluri in Grecia.Ne asteapta o partida dificila ,dar noi vom incerca sa facem un meci bun bsi sa ne calificam", a spus

Zisis Vryzas. Meciul care va incepe la ora 20.00 va fi arbitrat de o brigada ruseasca avandu-l la centru pe Igor Egorov, care va fi ajutat de asistentii Vladislav Kodeev si Lev Antonov.

Echipe probabile :

Dinamo: Gaev - Pulhac , Stefan, Moti, Blay - Munteanu, Margaritescu, Tames, Cristea, -Danciulescu, Niculescu

Xanthi : Pizanofski - Visio, Mesera, Zouela, Magradze - Barkoglou , Labriakos, Antzas, Garpozis - Quintana, Olisadebe

Rapidul pregateste returul din Portugalia sub adapostul fragilului avantaj din tur, dar pentru giulesteni acest meci se anunta unul deosebit de dificil atat ca si joc , desi nu au inceput bine in campionat o singura victorie in primele patru etape , Nacional este reprezentanta unui campionat puternic, cu trei reprezentante in Liga campionilor cat si datorita calatoriei lungi de care au avut parte( peste sapte ore de zbor ).

Giulestenii sunt totusi optimisti in ceea ce priveste meciul din seara asta : " Rapid nu e Robinson Crusoe, sa naufragieze pe insula.Noi am venit in Madeira sa obtinem biletele pentru grupe si o sa plecam de aici fericiti " a spus Costin Lazar.

Meciul va incepe la ora 22 si va fi arbitrat de o brigada maghiara avandu-l la centru pe Zsolt Szabo iar la cele doua tuse pe Robert Kispal si Peter Hegyi.

Echipe probabile :

Rapid: Coman - M.Constantin , Maftei, Rada - Badoi, Maldarasanu, Lazar, Karamyan - Buga, Zicu , Moldovan.

Nacional: Benaglio - Patacas, Cardozo, Alonso, Ricardo Fernandes - Cleber, Chainho, Bruno, Spadacio - Rodrigo Silva , Cassio