Cristian Boureanu si Raluca Turcan au primit invitatii la propria decapitare. Adica la excluderea lor din PNL, programata sambata, la Delegatia Permanenta de la Cluj.

Ca raspuns, Cristian Boureanu, suspendat din PNL pe o perioada de un an, a trimis conducerii o scrisoare prin care cere sa fie reprimit in partid.

Boureanu argumenteaza ca nu poate fi sanctionat de forurile de conducere ale PNL atat timp cat este suspendat din calitatea de membru al acestui partid.

In plus, tanarul liberal, sanctionat fiindca a declarat ca unii lideri ai PNL colaboreaza cu PSD, spune ca nu vede de ce ar fi suspendat atat timp cat realitatea i-a dat dreptate.

El reaminteste ca Dinu Patriciu se afla in discutia partidului pentru ca a sponsorizat in campania electorala PSD, "principalul adversar al PNL". Daca acesta nu se afla in tara si nu va participa, Raluca Turcan intentioneaza sa se duca.

Rezolutionarii

Intre timp, un grup de filiale PNL au depus un proiect de rezolutie prin care cer adoptarea unei strategii pe termen mediu si lung si tratament egal pentru toti cei care aduc prejudicii de imagine partidului.

Integral in EVZ