Intr-o discutie cu Andreea Pora, in emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, presedintele uniunii nationale a consiliilor judetene PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca inca nu s-a luat o decizie la nivelul partidului in ceea ce priveste sustinerea lui George Maior, dar ca “probabil se va discuta formal despre acest lucru in biroul permanent national”.

In opinia lui Liviu Dragnea, “SRI nu este o institutie politica si de aceea nu o putem considera ca o astfel de institutie a trecut in curtea opozitiei.” Totodata, mandatul pe care il va primi George Maior, dupa ce va parasi formatiunea social-democrata, este acela de a reforma institutia SRI.

“Trebuie sa primeasca un mandat dupa ce pleaca din partid si se duce la SRI ca sa fim de acord cu aceasta numire si sa o votam in parlament pentru ca nu e numit pur si simplu.”

Intrebat de Andreea Pora daca exista posibilitatea ca George Maior sa nu fie votat in parlament, Liviu Dragnea a raspuns : “ Doamne fereste, eu sper sa nu! Dar, pana la urma trebuie sa fie convins fiecare parlamentar sa voteze, nu?”

In final, acesta a tinut sa precizeze ca Viorel Hrebenciuc este unul din sustinatiorii numirii lui George Maior la sefia SRI.