SABMiller, unul dintre cei mai mari producatori de bere la nivel mondial, a numit vineri un nou director de marketing pentru Europa, in persoana lui Chris Ritchie. Acesta s-a alaturat echipei de marketing care are sediul la Budapesta, venind de la Procter & Gamble, unde a petrecut 11 ani la divizia de marketing a gigantului producator de bunuri de larg consum.

In cadrul echipei de marketing SABMiller Europa, Chris Ritchie se va ocupa de dezvoltarea brandurilor locale si de integrarea marcilor premium.

Ritchie isi va lua postul in primire in luna octombrie, potrivit lui Alan Clark, directorul SABMiller Europe.

‘’Sunt nerabdator sa lucrez cu aceasta echipa, sa continuam sa continuam sa ne consolidam portofoliul pentru a contribui la cresterea companiei’’, a declarat Chris Ritchie

In luna iulie producatorul de bere l-a numit pe Nick Fell, fostul presedinte commercial de la Cadbury Schweppes, in functia de director de marketing pentru Marea Britanie.

SABMiller opereaza in Polinia, Cehia, Italia, Rusia, Ungaria, Slovacia, Insulele Canare, Romania si Marea Britanie.

In Romania, SABMiller detine compania Ursus Breweries care este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca. Compania detine in acest moment patru fabrici de bere si peste 1.300 de angajati. Ursus Breweries isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Tunari.

Marcile URSUS Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell.