Aeroportul Baneasa, vineri seara, intoarcerea vesela a Rapidului dupa calificarea in grupele Cupei UEFA. Oficialii echipei se pregatesc pentru sedinta comisiei de apel LPF de simbata, unde incearca sa obtina reducerea suspendarii lui Viorel Moldovan.

Comisia de apel va judeca simbata reducerea suspendarii pentru Viorel Moldovan ("rosu" contra lui FC Arges). Credeti ca va putea juca duminica impotriva lui Dinamo?

Dinu Gheorghe: "Rapid nu are nevoie de mila nimanui. Chiar daca urmeaza jocul cu Dinamo! Exista in regulament un nou articol care permite reducerea unei suspendari, daca exista argumente. Cred ca se va rezolva favorabil noua".

George Copos a insotit echipa la Madeira. Este aceasta o impacare cu echipa?

Dinu Gheorghe: "Uneori se fabuleaza mult pe aceasta tema. Acum totul este bine si ne bucuram ca domnul Copos a venit cu noi intr-o depasare grea... A avut mai mult timp liber!"

Dinspre Stefan cel Mare a venit pronosticul unei victorii cu 2-0 a lui Dinamo...

Dinu Gheorghe: "Domnul Turcu trebuie sa mai vada 10 ani fotbal ca sa inteleaga ce inseamna sa vorbesti ca bati pe Rapid cu 2-0. S-a hazardat si pentru Dinamo poate fi fatal. Poate fi 2-0, dar pentru cine?"