In emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, realizata de Andreea Pora, deputatul PD, Daniel Buda, a declarat ca “nici vorba sa discutam de un guvern de tehnocrati! Mai mult, cred ca ar fi o dezamagire crunta pentru electorat sa mergem astazi pe mana unui guvern de tehnocrati cata vreme, zic eu, acest guvern are sustinerea necesara promovarii proiectelor de legi pe care doreste sa si le impuna!”

Deputatul democrat a sustinut ca ”daca a fost un sistem ticalosit, asta nu inseamna ca in interiorul acelui sistem nu exista si elemente care sa corespunda unor exigente maximale”, dar a tinut sa precizeze ca asta nu insemna ca PSD s-a “desticalosit” sau, cel putin, “nu atat de mult pe cat ar trebui.

Si-au facut anumite acte de curatenie in randul partidului, nu atat cat ar fi trebuit, mai au multe de facut!”

“Nominalizarea lui Maior, o chestiune de interes national”

“Sunt absolut convins ca toti colegii de la Partidul National Liberal, mai putin acele persoane care sunt uneori mai vocale, vor avea intelepciunea de a trece peste acesta chestiune si de a lasa la o parte orgoliile atunci cand discutam de interesul national”, a spus Daniel Buda.

El a mai adaugat ca nominalizarea lui George Maior “satisface interesul national, acela de a asigura echidistanta serviciilor secrete.”