Intr-o discutie cu Andreea Pora, in emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, senatorul PSD, Vasile Dancu, a declarat ca nu stie nimic despre formarea unui guvern de tehnocrati. “Acum am auzit de la dumneavoastra si ma surprinde pentru ca ar fi trebuit sa stiu si eu.

Nu avem niciun proiect in ceea ce priveste vreun guvern de coalitie in afara unor alegeri in care am ajunge la aceasta situatie”, a sustinut senatorul social-democrat.

“Domnul Bejinariu probabil vorbea de o situatie ipotetica. Eu nu am vazut ce a spus el, dar el nu face parte nici din conducerea partidului, nici nu este dintre cei care hotarasc asta. El si-a dat si demisia din PSD, nu stiu daca a apucat sa revina”, a spus Vasile Dancu.

Intrebat de Andreea Pora daca s-ar pune problema unui guvern de tehnocrati, senatorul social-democrat a declarat ca “intr-o situatie normala, nu as sustine aceasta idee. Eu, personal, cred ca actualul guvern trebuie sa-si duca crucea!”

Senatorul PSD a precizat ca formatiune din care face parte nu ar sustine proiecte comune cu Partidul Democrat. “Noi nu sustinem initiative comune cu PD. Nu avem nimic in comun cu partidul major aflat la guvernare!”