Cantareata Janet Jackson a revenit pe scena muzicala Ð la doi ani de la scandalul "nipplegate", cand s-a trezit cu bustul partial dezgolit de partenerul ei de scena, Justin Timberlake.

Zilele acestea, ea a lansat un nou material discografic, intitulat "20 Y.O.", prin care doreste sa marcheze implinirea a 20 de ani de la lansarea albumului care i-a adus celebritatea, "Control", a transmis itv.com.

Janet a declarat ca albumul "Control" ramane punctul de referinta din cariera ei si ca noul album i-a permis intoarcerea la radacinile ei muzicale, melodiile avand o tenta mai "urbana" decat cele din albumele anterioare.

Noul material discografic a dat deja curs unor prime controverse. Facand referire la scandalul "nipplegate", videoclipul melodiei "So Excited" prezinta momente similare acelui eveniment de notorietate.

In rest, cantareata in varsta de 40 de ani a marturisit ca doreste cat mai repede o familie nespecificand daca alaturi de producatorul de muzica rap Jermaine Dupri, actualul ei prieten de 30 de ani, sau alaturi de vreo noua iubire.