Nu sunt un intelectual, dar intotdeauna mi-a placut sa fiu cinstit si sa ma implic in problemele localitatii in care traiesc. Sunt cretatean al comunei Chiajna si am o dezamagire, pentru ca nu-mi permit sa ma revolt. Stiu ca autoritatile nu vor rezolva situatia si nu vreau nici sa fac tensiune si sa crap din cauza indolentei unor functionari.

Concret: la marginea Chiajnei, pe un fost teren mlastinos au inceput sa se verse basculanta dupa basculanta, zilnic, de gunoi provenind din Bucuresti. Adica mizeria bucurestenilor ajunge pe terenul comunei noastre. Stiam dar m-am mai si interesat: toate resturile astea menajere puse pe pamint, fara nici nici o protectie ecologica, sunt toxice pentru sol, pentru stratul de apa freatica.

Uite-asa ni se otravesc fintinile, apa pe care o luam pentru agricultura e si ea toxica si tot in stomac ne ajunge intr-un final.

Si ce cauta gunoiul din Capitala sa ajunga la marginea comunei noastre? Am fost si la primaria noastra, dar ce folos: toti stim ca terenul pe care ajunge mizeria bucurestiului e al sotiei primarului! Asa ca doar imi exprim opinia, ca daca as face o reclamatie in toata regula, tot nu s-ar schimba nimic! DAR CHESTIA PUTE, SA STITI!!!

Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 30 Septembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10063