Lee Redmond, in varsta de 65 de ani, a intrat in Cartea Recordurilor, avand cele mai lungi unghii din lume. Unghiile lui Lee masoara 7.51 metri.

Redmond, care si-a lasat unghiile sa creasca in urma cu 27 de ani, isi ingrijeste unghiile zilnic, pentru a le pastra in cea mai buna forma. ”Le curat cu periuta de dinti si imi fac mereu manichiura. Le inmoi in fiecare zi in ulei de masline cald.”, a declarat Lee.

Totusi, acest fenomen se va incheia in curand. “Am de gand sa le tai in luna noiembrie pentru a putea avea grija de sotul meu care sufera de Alzheimer”, a declarat ea.

Lee Redmond a avut cativa admiratori pe parcursul anilor care i-au oferit anumite sume de bani pentru unghiile sale taiate. Posibilii cumparatori erau dispusi sa cumpere si sa plateasca pe centimetru. Intrebata cum se descurca in momentul in care merge la toaleta, Redmond a declarat: “ Ma descurc deoarece am multa grija.”

Aaron Studham (sursa:Reuters)

Un alt record este stabilit de Aaron Studham, in varsta de 17 ani, care are cel mai “inalt” par de pe planeta.

“Este un adevarat succes la fete”, a declarat Studham referitor la “creasta” care masoara 61 de centimentri. “Totul a inceput de la ambitia de a le demonstra prietenilor mei. L-am lasat sa creasca timp de 6 ani. Nu il aranjez mereu, dar atunci cand fac asta imi ia cam 45 de minute pentru a-l ridica. Folosesc mult fixativ “.