Autoritatile romane au confirmat legalitatea si lipsa de nocivitate a C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea - bautura racoritoare lansata pe piata romaneasca de catre Depozitul de Vinuri (DDV).

Pentru a importa bautura racoritoare, distribuitorul a indeplinit toate procedurile legale impuse de statul roman, produsul fiind trecut prin Vama Bors, care a emis autorizatia necesara de acceptare a introducerii produsului in Romania, informeaza compania.

‘’Rezultatul testelor efectuate a confirmat rezultatele altor laboratoare din UE unde s-au realizat teste similare: produsul este legal si nu are efecte nocive asupra organismului uman’’, a declarat Dragos Mindreci, directorul de marketing si comunicare al DDV.

C-Ice este o bautura racoritoare vanduta in peste 40 de tari de pe trei continente. Produsul contine, pe langa ingredientele clasice ale ceaiului cu gheata, sirop de flori de canepa (5%) si THC (0,0015%) - substanta activa din cannabis. Proprietatile narcotice ale canabisului au fost eliminate, astfel incat bautura sa nu creeze dependenta.

Cannabis Ice-Tea detine certificate de atestare din partea a 20 de autoritati cu activitate in domeniul sanatatii din mai multe tari europene, care confirma faptul ca produsul nu afecteaza sanatatea umana.

Potrivit raportului de constatare tehnico-stiintifica, intocmit de specialistii din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Laboratorul Central de Analiza si Profil al Drogurilor, Precursori in proba litigiu ‘’nu s-au pus in evidenta substante stupefiante sau psihotrope’’.