Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 02 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10105

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Trasarea parcarilor, o solutie pentru evitarea abuzurilor

Domnule primar ,

Ma numescFarcas Alexandrina , cu domiciliul in Cluj Napoca , str. Observatorului , nr. 5 , ap. 74 - tel 0365105729, mobil 0745 513566 , email sanda62@rdslink.ro ,

Cu respect ma adresez dumneavoastra pentru a primio lamurire in urmatoareaproblem

La parterul blocului in care locuiesc ( bloc OS , str.

Observatorului),este amplasat Restaurantul CASTELARI.In urma cu aproximativ o luna si jumatate s-a blocat portiunea de trotuar care trece prin fata acestuia cu stalpisori din teava legati cu lant intre ei - 4 bucati in stanga intrarii si 4 bucati in dreapte .

Ca proprietari ai blocului nu ne-am permis sa facem acelasi lucru la intrarea noastra in scara blocului , pe considerent ca trotuarul este domeniu public .

Tinand cont de faptul ca tot parterul blocului compus din trei scari ( OS1-OS2-OS3 ), este ocupat de sedii de firme , ne asteptam ca fiecare dintre acestia sa urmeze exemplul celor de la Restaurantul Castelari , ingradindu-si trotuarul din fata intrarii lor , iar noi proprietarii - ne parcam masinile unde ?????

Ca o sugestie - ar fi foarte bine daca s-ar trasa locuri de parcare cu abonament si in spatiul liber dintre cele trei scari ale blocului - spatii care oricum sant folosite pentru asa ceva deoarece sant foarte largi.

In urma apelului telefonic facut la Politia Primariei nu am primit nici o explicatie cu privire la situatia ingradirii spatiului pe domeniu public ( situatie descrisa mai sus ),de aceea ma adresez dumneavoastra in asteptarea unui raspuns concret care sa ne lamureasca legalitatea celor expuse .

Cu mutumiri,

Cluj Napoca Farcas Alexandrina

www.domnuleprimar.ro