Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu a acuzat surprinzator dimensiunea pe care criticile presei italiene au capatat-o in Romania, dupa infringerea Romei la Valencia (1-2).

"Am jucat in acel meci mai mult decit satisfacator. Ma cunosc foarte bine, stiu ce pot, stiu cit pot si mai stiu ca pot gresi", spune Chivu, sugerind presei sa angajeze traducatori mai buni de limba italiana.

"Blatul" cu Albania

Aparitia unei suspiciuni asupra corectitudinii jocului cistigat in Albania cu 2-0 a intarit senzatia de frustrare a capitanului.

"O asemenea idee ne desconsidera... Am plecat la Tirana sub o mare presiune, la 4 zile dupa ce ratasem victoria cu bulgarii, am suferit mult in acel meci, si apare cineva sa spuna ca de fapt meciul cu Albania a fost fara emotii..."

Bun venit lui Radu Stefan

Debutantul de la Dinamo, fundasul central Radu Stefan s-a integrat fara emotii. "Are o personalitate extrem de puternica, ceea ce este foarte bine pentru el", declara Chivu, adaugind: "Nu stiu cum ar fi sa fiu coleg cu el in aparare... Nu stiu daca joc eu!"