Tori Spelling asteapta primul sau copil impreuna cu actorul Dean McDermott, potrivit unui apropiat al cuplului. “Sunt foarte incantati.”, a spus prietenul celor doi. “Sunt atat de fericiti!”

Starul din “Beverly Hills 90210” este insarcinata in 14 saptamani. McDermott mai are un baietel in varsta de 8 ani, Jack, impreuna cu fosta lui sotie, Mary Jo Eustace si o fetita adoptata impreuna cu Eustace.

Tori, in varsta de 33 de ani, si Dean, in varsta de 39 de ani, s-au casatorit la Fiji in luna mai. “Sentimentele sunt coplesitoare.”, a declarat McDermott la acea vreme. “Suntem suflete-pereche.”

In cea de-a noua zi a lunii de miere petrecute in Fiji, Dean a declarat: “Planuim sa facem copii. Dorim sa avem noua copii!”. Spelling a adaugat: ”Lui Dean ii place sa joace hokey si dorim sa facem o echipa de hokey.”

Cei doi s-au cunoscut in anul 2005 in timp ce filmau pentru “Mind Over Murder”. Amandoi erau casatoriti la acea vreme - ea cu scenaristul Charlie Shanian, iar el cu vedeta televiziunii din Toronto Mary Jo Eustace.