Invitat in cadrul emisiunii "100%" de pe Realitatea TV, presedintele Partidului Conservator s-a straduit din rasputeri sa dovedeasca ca nu a avut legatura cu Securitatea si conturile lui Ceausescu.

Dan Voiculescu sustine ca toti banii pe care Romania trebuia sa-i incaseze in anii 89'-'90 au fost incasati si ca nu exista conturi secrete.

Avocatii canadieni care au fost angajati de guvernul roman sa gaseasca conturile secrete ale Securitatii au fost doar niste oportunisti, crede liderul conservatorilor.

Faptul ca acestia l-au indicat ca omul ce detine banii lui Ceausescu si au sugerat arestarea sa este vazut de Dan Voiculescu ca o tentativa disperata a avocatilor canadieni de a-si prelungi angajamentul cu partea romana si de a incasa alte sume uriase.

Desecretizarea in intregime a arhivei Dunarea este foarte posibila. Nu este adevarat ca aceasta desecretizare ar duce la deconspirarea retelelor de spionaj romanesc fiindca nimeni nu ne obliga sa spunem si de la cine au fost luate sau cui au fost date sumele de bani, crede Voiculescu.

Partidul Conservator nu se retrage de la guvernare fiindca doreste sa-l sprijine pe premierul Tariceanu in lupta acestuia cu Traian Basescu.

Dezamagit de faptul ca telespectatorii i-au acordat in proportie covarsitoare "bila neagra", Dan Voiculescu i-a impartit pe acestia in portocalii si femei.