Infringerea in fata lui Dinamo a inflamat spiritele la Rapid cu atit mai mult cu cit omul care a determinat-o, Ionel Ganea, a fost in vara una dintre tintele Giulestiului. La reprosurile finantatorului, Dinu Gheorghe a avut un moment de "slabiciune". Iar Copos a transformat demisia verbala intr-un divort unilateral.

Antrenorul Razvan Lucescu ramine pe baricada, chiar daca nu a semnat noul contract pe care i l-a pregatiti societatea. "Din ce stiu, plecarea lui Dinu Gheorghe este sigura si definitiva".

A doua zi dupa divortul Rapidului de Dinu Gheorghe, Lucescu jr. a aparat campania de achizitii: "Pe Sapunaru (foto) l-am adus pentru viitor, pentru a se integra si il asteptam ca la anul sa devina membru de baza al echipei.

Pe Griffiths, chiar daca a avut momente mai putin bune si nu e in forma, nimeni nu l-a laudat ca in meciul cu Sarajevo a facut o cursa extraordinara, iar la jocul de la Madeira a recuperat o minge dupa care un roman nu stiu daca ar fi alergat.

Lazar deja s-a intergrat, Mazilu este in convalescenta, dar valoarea lui este deja probata. Ianis Zicu este pe drumul cel bun.

Trebuie sa avem rabdare, in primavara asteptam sa fim puternici cum ne asteptam. Sa nu uitam ca echipa nu mai este cea de anul trecut!"

Fundasul Marius Constantin are o oferta din strainatate. Nemultumit de nivelul salariului, in comparatie cu ultimii veniti la echipa, a solicitata o marire, in caz contrar urmind sa dea curs angajamentului de afara.