Mircea Lucescu a cistigat amicalul cu Dinamo, desfasurat pe o ploaie mocaneasca pe arena din bulevardul Stefan cel Mare. Sahtior Donetk a tratat intilnirea ca pe una oficiala.

Dinamo-Sahtior 2-4 (0-1)

Au marcat: Catalin Munteanu (55 - 11 m), Codreanu (90), respectiv Aghahowa (31, 50, 68), Brandao (70).

Mircea Lucescu: "Ii multumesc lui Dinamo ca a acceptat aceasta propunere. Aveam nevoie de acest meci pentru ca trebuia sa vad niste jucatori care au fost accidentati si nu i-am vazut de mult.

Mi-ar fi placut sa fie o vreme frumoasa, poate altul ar fi fost si spectacolul. Dar totusi, recunosc ca m-a surprins numarul mic de spectatori.

Sigur, la Dinamo e de inteles - este greu sa faci niste jucatori sa se concentreze pentru un asemenea amical. Dar ele sunt importante - intr-o pauza de doua saptamini trebuie sa ii mentii intr-o stare de competitie, altfel este greu sa ii aduci la motivatia necesara dupa pauze...

Dinamo... Daca interesul cere ca Dinamo sa joace in Ghencea in LIga Campionilor, de ce nu? Dar nu mai e si solutia stadionului Rapid? NU?? Nici "23 August"... Fotbalul a progresat foarte mult in raport cu investitiile. Trebuia sa ne gindim cu 5 ani mai devreme".

Mircea Lucescu a participat dimineata la lansarea unei carti dedicata carierelor de tehnicieni din familia sa...

Fiul sau, Razvan nu a participat la lansare, pentru ca la aceeasi ora conducea un antrenament la Pro Rapid.

"El reprezinta viitorul, crede ca mai are multe de demonstrat pina sa vina la o carte scrisa despre el. Eu exist".

Ca de fiecare data cind vine la Bucuresti, Mircea Lucescu reprezinta o atractie pentru opiniile sale despre temele fotbalului romanesc.

Meciul cu Belarus

"In mod normal, Romania invinge. Nu este foarte usor cu echipe de genul Lituania, Belarus, etc, pentru ca au in componenta fotbalisti ce activeaza afara si vin la nationala cu o ambitie extraordinara".

Demisia lui Dinu Gheorghe

"Este foarte greu cind oamenii se despart dupa o perioada in care au avut succes. Razvan ramine pentru ca are ambitia sa faca rezultate bune in Europa"

Grupele UEFA

"Este foarte important sa ai doua victorii acasa si calificarea este rezolvata. Pentru Rapid, cel mai dificil este primul joc, atunci cind intilneste PSG, super-motivat. Cit priveste pe Dinamo, ii avertizez pe cei de la Besiktas ca le va fi foarte greu. Dinamo este mai experimentata ca oricind".

Liga Campionilor

"Sunt convins ca Steaua poate sa bata Real Madrid. Sunt o echipa importanta, dar nu mai sunt de speriat"