Romania tine la Bucuresti toate punctele dupa un meci neasteptat de disputat. Certitudinile se numesc Ciprian Marica (foto) si Dorin Goian. Ingrijorarile privesc individualismul lui Adrian Mutu, inovatia inca neconvingatoare Chivu-mijlocas central si momentele in care echipa tricolora a parut o improvizatie.

"Romania merita felicitata pentru o victorie meritata. Imi place stilul lor de joc - au ruperi de ritm si pot pune orice aparare in pericol, inclusiv pe Olanda"

Iuri Puntus, antrenor Belarus

In poarta echipei bieloruse era anuntat titular Zuvnov, insa acesta s-a accidentat la incalzire. In aceste conditii, buturile au fost aparate de Vladimir Gaev, goalkeeperul lui Dinamo.

"El a aflat cu 10 minute inaintea disputei ca va apara. Si s-a vazut acest lucru la golul doi, cind a stat prost la sutul lui Marica"

Iuri Puntus

Victor Piturca a ramas in vestiar unde a urmarit finalul meciului dintre Bulgaria si Olanda, 1-1. Rezultatul l-a pus pe ginduri.

"Cind am jucat cu Bulgaria, au ajuns de trei ori la poarta si au dat doua goluri... Astazi, cu Olanda au avut mai multe situatii... Este un egal care vom vedea mai tirziu cit de important va fi si pentru cine."

Piturca a laudat echipa din Belarus pe care o vede aproximativ egala ca valoare cu Bulgaria. Sperind probabil ca formatia lui Stoicikov sa se incurce cu baietii lui Puntus.

In vestiarul echipei a intrat, dupa meci, Bogdan Lobont care l-a felicitat pe Dani Coman pentru prestatie.

In partida cu Belarus, capitanul Cristian Chivu a jucat pe un post nou - mijlocas central defensiv. "Poate fi o solutie. M-am gindit la ea pentru ca avem citiva fundasi foarte buni, suntem acoperiti in centrul apararii".