Belarus a fost sustinuta de un grup de 20 de suporteri. Incalziti de alcool, acestia au aruncat o torta intr-un sector al romanilor. jandarmii au fost din nou obligati sa intervina - riposta a insemnat zeci de scaune rupte si fortarea gardurilor de protectie. Suporterii bielorusi au fost scosi in afara stadionului.

In minutul 70, Adrian Mutu a fost schimbat dupa un contact care i-a provocat o rana. In momentul in care se apropia de banca de rezerve, decarul nationalei a fost apostrofat de suporteri cu aluzii la sotie si la... cocaina. Mutu le-a aratat obrazul, strigind: "Pentru voi joc..."

Meciul Romania-Belarus era programat initial pe stadionul din Constanta. La cererea jucatorilor, federatia a schimbat locul cu arena din Ghencea, renovata pentru traseul Stelei in Liga Campionilor.

Evenimentele de aseara l-au facut pe Piturca sa declare ca isi doreste ca urmatorul meci oficial sa se dispute in provincie.

Partida din Ghencea nu a stirnit o audienta deosebita printre suporteri. Federatia a vindut doar 5000 de bilete, alte o mie de tichete oferindu-le sub forma de invitatii.

Nucleul spectatorilor era format din suporteri ai Stelei care au fluierat intrarea lui Claudiu Niculescu si l-au bombardat cu brichete pe portarul Gaev, ambii legitimati la Dinamo.