Revista Capital, liderul publicatiilor economice din tara, a lansat „Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi”.

Promovat sub sloganul „Angajatii au decis”, clasamentul a fost realizat in colaborare cu institutul de cercetare a pietei GfK Romania, fiind o cercetare profesionista care si-a propus si a reusit sa surprinda cat mai multe aspecte referitoare la gradul de satisfactie a angajatilor din pozitii medii de conducere fata de companiile in care lucreaza.

Studiul prezentat in acest top a fost efectuat in urma intervievarii a 3.700 de angajati care ocupa astfel de posturi de conducere.

Chestionarul adresat salariatilor participanti la studiu a cuprins 37 de criterii de evaluare, grupate in patru mari categorii: conditiile de munca, calitatea colaborarii in companie, pachetul salarial si avantajele salariale si conditiile de dezvoltare profesionala.

In realizarea topului, GfK Romania a efectuat doua evaluari: masurarea perceptiei angajatului asupra importantei fiecaruia dintre cele 37 de criterii si a gradului de multumire a angajatului fata de felul in care fiecare criteriu este intrunit de compania angajatoare.

Una dintre concluziile principale ale editiei din acest an confirma rezultatele obtinute in 2005 - nu pachetul salarial si avantajele salariale sunt cele mai importante pentru un angajat, ci conditiile de dezvoltare personala si calitatea colaborarii in companie.

Si anume, in special, respectul cu care e tratat angajatul in firma, urmat de posibilitatea dezvoltarii calitatilor de specialist si de recunoasterea meritelor in companie.

Incepand de ieri, „Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” este disponibil in toata tara, putand fi achizitionat la pretul de 4,00 RON. Se distribuie gratuit pentru abonati.

Top 10 angajatori

1.Energi-co Holding

2.Totalsoft

3.Romcar

4.La Mama

5.Dumagas Transport

6.KPMG Romania

Integral in EVZ