Miliardarul insotit de nevasta insarcinata in sase luni si de parinti s-a prezentat sambata dupa-amiaza la Plaza Romania, unde a luat parte la lansarea biografiei "Viata lui Irinel Columbeanu", scrisa de ziaristul Catalin Tache.

Biografia lui Columbeanu si-a gasit un loc printre sutele de volume aflate in libraria unde s-a desfasurat evenimentul. Iubitorii de carte veniti sa rasfoiasca cel mai nou roman al lui Paulo Coelho sau "Idiotul" lui Dostoevski s-au oprit curiosi in zona in care se inghesuiau la ora 17:00 aproape 80 de persoane inarmate cu aparate de fotografiat, operatori cu camere de televiziune si ziaristi.

Asezata pe o canapea, undeva in spatele meselor la care stateau Columbeanu si autorul biografiei sale, Monica le tinea companie socrilor emotionati. Ion Columbeanu, tatal miliardarului, nu a stat o clipa locului si, atent la cele mai mici detalii, mai aranja cate o carte de pe coperta careia zambea increzator fiul sau.

COLUMBEANU LA MUNCA

Nonconformistul Columbeanu si-a asumat riscul de a fi luat la intrebari chiar de catre cei veniti la lansare.

Intimidati de faptul ca se aflau la o aruncatura de bat de bogatasul a carui viata de zi cu zi o urmaresc la televizor de aproape un an, fanii au dat glas timid intrebarilor care ii framantau: "Domnule Columbeanu, am vrea sa vedem la No Comment, daca se poate, o zi din viata dumneavoastra la birou.

Numai daca nu este secret si nu sunt dezvaluite lucruri care ar putea sa va afecteze afacerile", a indraznit un domn trecut de 40 de ani, ce a observat probabil ca idolul sau o duce tot

intr-un chef, fara a se pomeni macar de agenda incarcata pe care se presupune ca o are un prosper om de afaceri.

IUBITELE IN PARTEA A DOUA

O alta curiozitate venita din partea unei doamne din public, reteta succesului in viata, a fost satisfacuta de miliardar, care a citit raspunsul aflat in propria biografie. Ceva mai greu s-a descurcat Irinel cand a fost rugat sa dezvaluie motivul pentru care in carte nu sunt pomenite doua dintre fostele sale iubite: Lesko si Romanita.

"Vedeti si dumneavoastra care este situatia mea familiala", a declarat spasit Columbeanu aratand spre sotia insarcinata. Salvarea a venit insa din partea unei reprezentante a editurii care a publicat biografia "Viata lui Irinel Columbeanu": "Am dorit sa prezentam partea mai putin cunoscuta a vietii lui Irinel Columbeanu.

Probabil ca va urma o a doua carte, al carei subiect se va concentra asupra perioadei in care domnul Columbeanu a cunoscut succesul

mediatic".

Integral in Ziarul