Xerox Romania a lansat luni pe piata locala cel mai nou, dar si cel mai rapid echipament multifunctional laser alb-negru pentru utilizatorii individuali si birouri mici din portofoliul sau international.

WorkCentre 4150 este proiectat ca imprimanta, dar ofera in plus o multitudine de alte functii, precum copiere, scanare sau trimitere prin fax sau mail, viteza de tiparire fiind de 43 de pagini pe minut.

Echipamentul are tehnologie de tiparire laser alb-negru si poate fi gasit intr-o multitudine de configuratii, incepand de la simpla copiere si pana la structuri complexe, care includ imprimare, fax, mail si scanare. De asemenea, are procesor de 400 MHz si un HDD de 40 GB pentru o fluidizare cat mai buna a proceselor de tiparire, interfata touch-screen si un meniu usor de folosit.

Este singurul produs din clasa lui care ofera tiparire fata-verso indiferent de configuratia aleasa.

Functiile WorkCentre 4150 permit utilizatorilor sa tipareasca, copieze, scaneze si trimita fax in acelasi timp, fara a astepta finalizarea unei comenzi pentru a incepe una diferita.

Acest echipament ofera, de asemenea, si autentificare in retea, o functie care permite un plus de securitate al retelei datorita numelor de utilizatori si parolelor necesare pentru accesarea scanner-ului, faxului si e-mail-ului.

Echipamentul are un design prietenos si este usor de transportat, instalat si administrat atat ca echipament de birou, cat si ca echipament de retea.

Pretul recomandat al Xerox WorkCentre 4150 (configuratia de baza) este de 2.289 dolari fara TVA, iar al versiunii WorkCentre 4150XF (configuratie cu toate functiile incluse) este de 4.839 dolari fara TVA.

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara a companiei Xerox, cu o activitate pe piata locala de peste 35 de ani.

Portofoliul companiei include imprimante digitale color si alb-negru, destinate atat mediului de afaceri, cat si utilizatorilor individuali, echipamente multifunctionale, sisteme de productie digitala si diverse suporturi de hartie, special concepute pentru a asigura o tiparire de calitate pentru orice tip de materiale imprimate.

In anul 2005, Xerox Romania a realizat venituri de 44 milioane dolari, reprezentand o crestere de 12% fata de rezultatele obtinute in 2004.

Printre cei mai importanti clienti ai Xerox Romania se numara Banca Nationala a Romaniei, Banca Comerciala Romana, CEC, ING Asigurari, AIG Life, Coca Cola HBC, Rompetrol, Mobifon, Orange, precum si Administratia Prezidentiala si o serie de ministere.