De ieri, romanii au inceput sa ia cu asalt agentiile Tarom pentru a-si procura bilete la jumatate de pret. "Ne-au innebunit clientii si agentiile cu telefoanele", se plangeau reprezentantii agentiilor Tarom.

Totusi, desi in urma cu doua zile, printr-un comunicat de presa, Tarom anunta ca, incepand de duminica, 15 octombrie, compania reduce cu 50% tarifele pe destinatiile interne pentru cursele dus-intors, situatia se pare ca nu sta chiar asa. Astfel, romanii care au sunat ieri sa-si rezerve bilete cu pret redus au avut o surpriza neplacuta.

"Inca nu au fost comunicate tarifele reduse cu 50% pe destinatiile interne ale companiei pentru calatoriile dus-intors.Am fost anuntati ca vor exista aceste reduceri.

In acest moment, exista un interes sporit pentru cursele interne ale companiei, dar vanzarea biletelor cu 50% reducere va incepe din data de 15 octombrie, iar biletele vor fi valabile de la 1 noiembrie", ne-a declarat reprezentantul unei agentii Tarom. La o alta agentie a companiei aeriene nici macar nu s-a transmis vreo informare privind reducerea tarifelor la jumatate pe cursele interne.

"Noi nu am primit nici un fel de instructiune pana acum", ne-a spus reprezentanta agentiei. Pe langa comunicatul de presa al Tarom, reducerea tarifelor la zborurile Tarom a foat anuntata saptamana trecuta chiar de ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

El a declarat ca s-a luat aceasta decizie deoarece existenta companiei Tarom ar putea fi pusa in pericol in absenta revizuirii politicii de preturi si a unor destinatii noi, in conditiile in care operatorii straini vor avea posibilitatea sa efectueze curse interne in Romania dupa aderarea la UE.

Integral in Gandul