Ruxandra Nastase a fost numita marti in functia de director general al filialei din Romania a companiei farmaceutice Ozone Laboratories, preluand acest post de la Dan Schiopu care a decis sa se indrepte spre un alt domeniu, potrivit unui comunicat al companiei.

Noul director general al Ozone Laboratories Romania, a absolvit Facultatea de Chimie, sectia de Biochimie, la Universitatea din Bucuresti, urmand apoi un Masterat in Enzimologie si Biologie Moleculara.

Ruxandra Nastase, in varsta de 32 de ani, lucreaza in industria farmaceutica de noua ani. Ultima pozitie ocupata, inainte de a se alatura echipei Ozone Laboratories, a fost cea de Marketing Manager Romania & Bulgaria, in cadrul Reckitt Benckiser Healthcare Division, functie detinuta de la data preluarii de catre Reckitt Benckiser a Boots Healthcare.

Pentru Boots Healthcare, Ruxandra Nastase a lucrat din octombrie 2000, ocupand pozitia de Brand Manager. In iunie 2003 a fost promovata pe pozitia de Marketing Manager Romania al Diviziei Boots Healthcare Int., pentru ca in martie 2005, sa devina Marketing Manager Romania si Bulgaria al acestei divizii.

Ozone Laboratories a intrat pe piata farmaceutica din Romania in august 2001. Compania detine un portofoliu de produse atat din categoria medicamentelor etice (care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala) cat si a OTC-urilor.

Ozone Laboratories avea in anul 2005 o cota de piata de 2%, raportat la cifra de afaceri. Conform datelor pe care Cegedim le-a facut publice la sfarsitul anului 2005, Ozone Laboratories se situeaza pe locul 19 in topul producatorilor de medicamente din Romania.