MedLife, centru medical privat cu capital integral romanesc, a inregistrat in primele noua luni ale anului 2006 o cifra de afaceri de 6,3 milioane de dolari, in crestere cu 51% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei de servicii medicale.

„Evolutia a MedLife din primele noua luni ale acestui an se datoreaza, pe de o parte, cresterii numarului de clienti corporativi si, pe de alta parte, cresterii serviciilor de profilaxie. In plus, compania a extins gama de specialitati oferite si a crescut gradul tehnologiei medicale de diagnostic si tratament” a declarat Mihai Marcu, director general al MedLife.

In acest an, MedLife a inregistrat o crestere semnificativa pe segmentul serviciilor oferite clientilor corporati, avand mai mult de 75.000 de abonati din peste 900 de firme, compania detinand 25% cota de piata a acestui segment in Bucuresti.

Reprezentantii companiei estimeaza valoarea pietei serviciilor medicale la aproximativ 200 de milioane de euro.

MedLife este in curs de finalizare a celui mai mare spital privat din Romania, construit la Bucuresti, care se va numi Memorial Hospital.

Centru medical a inregistrat in 2005 o cifra de afaceri de sase milioane dolari, in crestere cu 63% fata de anul anterior.

MedLife opereaza 15 clinici proprii in Bucuresti si cabinete medicale in Ploiesti, Brasov, Constanta si Arad. In tara MedLife ofera servicii medicale prin intermediul celor 123 de clinici medicale partenere din reteaua NetLife.