Ministerul Transporturilor si George Copos "bat palma" pentru concesionarea stadionului "Giulesti".

Intelegerea va fi semnata pina la 1 ianuarie 2007.

Copos spera sa obtina o concesionare gratuita, pe o perioada nedeterminata, pentru ca a discutat deja cu un constructor german pentru refacerea arenei.

Este vorba despre firma care a ridicat "Allianz Arena" din Munchen, unul dintre cele mai moderne stadioane din lume.

Costurile proiectului sunt estimate la 20 de milioane de euro si includ consolidarea, acoperirea tribunelor, dar si realizarea unei parcari subterane.

Sumele si ambitiile sunt acoperite de obiectivul "Liga campionilor". In acest moment, doua echipe bucurestene se chinuie sa isi amenajeze arenele pentru a putea participa in UEFA Champions League.

Daca adaugam si Steaua (calificata in cea mai tare competitie si cu arena optimizata), rezulta ca pe lista echipelor cu preocupari de Liga avem 3 echipe. La anul, nu vor fi decit 2 locuri...

Deocamdata, la stadionul Giulesti s-au intrerupt lucrarile de consolidare, motiv pentru care Comisia de Licentiere a inchis tribuna 1 (exceptind tribuna 0).

In alta ordine de idei, principalul actionar al Rapidului sustine ca a ajuns la un acord cu antrenorul Razvan Lucescu. Salariul anual al lui Lucescu jr va fi de 160 de mii de euro.