In perioada 9-15 octombrie compania Teatrul Fara Frontiere lanseaza o noua provocare in cadrul programului Teatru pentru Tineri in spatii neconventionale lansat in 2006.

“RAHOVANONSTOP - spectacol in 25 ore” este un atelier de teatru in cadrul caruia cinci echipe formate fiecare din dramaturg, regizor si scenograf, impreuna cu actorii din distributie, scriu, monteaza si prezinta un spectacol in timpul a douazeci si cinci de ore.

Incepand de la ora 20.00, moment in care cei dramatrugii afla subiectul atelierului si pana la ora spectacolului propriu-zis (dupa 24 de ore), spectatorii vor avea acces la toate fazele de dezvoltare a proiectului: scrierea textului, repetitiile cu actorii, repetitia tehnica.

Evenimentul isi propune sa revigoreze cultural un segment din Calea Rahovei si, prin urmare, spectacolele vor avea loc in 5 locatii diferite din zona intersectia Calea Rahova - strada Sabinelor .

Dupa “Autobahn” si “Let's food”, “RAHOVANONSTOP - spectacol in 25 ore” este al treilea proiect din cadrul programului Teatru Pentru Tineri in spatii neconventionale pentru care Teatrul Fara Frontiere a sprimit sprijin din partea Administratiei Fondului Cultural National (AFCN), precum si din partea Ministerului Culturii.

Proiectul “RAHOVANONSTOP - spectacol in 25 ore” este realizat in colaborare cu tangaProject, atelier de teatru independent al studentilor sectiei regie de teatru anul IV din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, care promoveaza dezvoltarea unui nou tip de teatralitate si dramaturgie.