MedicalFinans - pachetul de credite pentru cabinete medicale lansat de Finansbank in urma cu cateva luni ofera noi solutii rapide nevoilor de finantare curente si de investitii ale clinicilor si cabinetelor medicale, stomatologice si veterinare, se arata intr-un comunicat de presa.

Noul pachet de produse vine cu dobanzi foarte avantajoase pentru cabinetele medicale si cu o noua componenta de investitii in imobile, autoturisme si vehicule comerciale, renovare si achizitia de instalatii de climatizare.

In cazul creditului pentru nevoi curente ale cabinetelor medicale perioada limitei de credit a fost extinsa pana la 18 luni.

Valoarea creditelor se poate incadra intre 1.000 Euro si maxim 200.000 Euro echivalent in RON sau USD si permite mai multe utilizari in scop de investitii ale cabinetelor medicale si pentru nevoi curente.

Prin creditele MedicalFinans, cabinetele medicale pot obtine finantarea de pana la 100%, inclusiv TVA a investitiilor in echipamente medicale, imobile, autoturisme si vehicule comerciale, achizitia de instalatii de climatizare cat si pentru renovarea spatiilor.

Perioada de rambursare a creditelor este extinsa pana la 10 ani. Beneficiarii pot opta si pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata ratelor. Pentru toate creditele de investitii in echipamente medicale si autoturisme sau vehicule comerciale noi de pana la 25.000 Euro nu se solicita garantii ipotecare, fiind suficient gajul pe bunurile achizitionate din credit.

Creditul pentru nevoi curente este destinat gestionarii platilor curente si permite multiple utilizari in decursul unei perioade mai mari, de pana la 18 luni de la data aprobarii.

Pana la suma de 15.000 Euro nu este necesara constituirea de garantii materiale. Beneficiarii pot utiliza creditul pentru plata oricaror nevoi curente ale clinicii sau ale cabinetului medical cum ar fi facturi, datorii curente la bugetul statului si a oricaror altor cheltuieli pe termen scurt.

"Finansbank a completat pachetul de produse MedicalFinans destinate clinicilor si cabinetelor medicale cu componenta de investitii in imobile, autoturisme, vehicule comerciale, achizitia de instalatii de climatizare si renovari.

Produsele se diferentiaza pe piata prin flexibilitate si conditiile deosebit de avantajoase de care vor beneficia clientii nostri. Pentru Finansbank Romania S.A. acest moment reprezinta un nou pas in procesul de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor", a declarat dl. Tamer Ozatakul, presedinte Finansbank.