Dupa ce si-a trambitat fericirea cu el, Claudia (Sexxy) a fost parasita de Hamudi, pentru a o inlocui cu Claudia (Cream). Afaceristul s-a plictisit repede si de Cream, marturisindu-le apropiatilor ca s-a saturat de fitele „vedetelor“.

Cu toate ca a sustinut vreme indelungata ca are o relatie perfecta si ca este foarte indragostita, Claudia de la Sexxy a fost parasita de Hamudi pentru o alta femeie. Tanarul om de afaceri a lasat-o cu buza umflata pentru Claudia alias Cream.

Claudia de la Sexxy are pierderi de memorie. Cel putin asa se justifica declaratiile contradictorii ale tinerei cantarete atunci cand vine vorba de viata ei personala. In urma cu doar cateva luni, Claudia sustinea sus si tare ca este singura.

Peste cateva saptamani a declarat ca iubeste si este iubita, dar ca prefera sa nu dezvaluie identitatea jumatatii sale, pentru ca mai apoi sa spuna ca are o relatie cu un tanar om de afaceri de doar 24 de ani, de origine araba, pe nume Hamudi, importatorul in Romania a unei cunoscute marci de cosmetice si patronul unei reviste de paparazzi.

“Ma inteleg foarte bine cu Hamudi, suntem fericiti ca suntem impreuna si facem tot posibilul ca aceasta relatie sa nu fie distrusa de cei care sunt impotriva ei. El este un om deosebit, omul care ma sprijina moral si sufleteste in tot ceea ce fac. Religia lui nu-mi impiedica cu nimic sentimentele”, marturisea Claudia.

Claudia (Sexxy), prima victima

La doar doua saptamani dupa ce a acordat interviuri peste interviuri legate de relatia ei fericita, artista s-a razgandit. A declarat ca de fapt nu a avut nici o legatura cu Hamudi si ca au fost doar prieteni.

Gurile rele spun insa ca incertitudinea Claudiei in ceea ce-l priveste pe Hamudi a fost legata de dorinta acestuia de a experimenta ceva nou. Si pentru ca dispune de foarte multi bani, baiatul poate (asa cum sustin prietenii lui apropiati) sa cucereasca orice femeie isi doreste.

Plictisit de pseudo-relatia pe care o avea cu Claudia, tanarul afacerist a preferat-o, din nou, pe cealalta Claudie, de la Cream. Spunem din nou pentru ca se stie ca intre cei doi a fost odata o scanteie, care la vremea respectiva nu s-a materializat.

Insa acum, dupa ce Cream are nas nou, se pare ca a fost pe placul lui Hamudi.

S-a plictisit si de Cream

Surse din anturajul lui Hamudi ne-au marturist ca acesta nu a vrut-o nici pe Cream prea mult timp prin jurul sau. Satul de fitele de vedete de care dispun din plin tinerele in ascensiune, se spune ca Hamudi i-a spus pas si brunetei de la Cream, cautandu-si acum jumatatea in persoana unei fete care trebuie musai sa fie frumoasa, dar sa nu mai fie persoana publica.

Integral in Gardianul