Logodnica lui Dan Bordeianu isca pasiuni la locul de munca. Adela a primit in ultima vreme cadouri de la unul dintre colegii sai, ne-au povestit surse de pe platourile de filmare ale telenovelei "Iubire ca in filme".

Adela Popescu a implinit duminica 20 de ani. O varsta frageda la care blondina a reusit performanta de a avea o cariera de succes si faima. In plus, actrita s-a transformat anul acesta intr-o femeie sexy, care nu s-a sfiit sa pozeze in ipostaze provocatoare pentru revista Maxim, o publicatie dedicata barbatilor.

Date suficiente pentru ca Dan Bordeianu, iubitul Adelei, sa fie invidiat de unii dintre colegii de munca.

BIJUTERII CU DRAGOSTE

Cativa dintre membrii echipei de filmare de la telenovela "Iubire ca in filme" ne-au marturisit ca un tanar actor i-a tot trimis bijuterii vedetei in speranta ca o va impresiona. Initial Adela a crezut ca darurile vin din partea lui Dan. In cele din urma s-a dovedit ca altul e barbatul care ravneste la inima frumoasei actrite.

Se pare ca este vorba despre Octavian Strunila, distribuit in trei dintre telenovelele produse de Acasa TV in care apare Adela si considerat unul dintre cei mai buni actori ai tinerei generatii. A absolvit Universitatea Spiru Haret, iar anul trecut a fost desemnat cel mai bun actor in cadrul galei tanarului actor "HOP".

ADMIRATOR DE CURSA LUNGA

Octavian a lucrat alaturi de Adela in "Numai iubirea" (rolul lui Terente, violatorul), apoi in "Lacrimi de iubire" (fotbalistul Stelica), si mai nou in "Iubire ca in filme", unde il interpreteaza pe Geo Dumitrescu, un baiat de bani gata indragostit pana la obsesie de Ioana (Adela).

Se pare ca Octavian a fost cucerit de Adela in timpul lungilor zile de filmare, cand a avut timp berechet sa-si observe colega. Cert este ca Dan Bordeianu va fi un rival greu de invins atata vreme cat inca ocupa locul din inima Adelei.

Integral in Ziarul