Cei mai buni comercianti, cei mai buni furnizori si cei mai buni distribuitori de bunuri de larg consum vor fi cunoscuti si premiati joi, 19 octombrie 2006, la Gala Premiilor de excelenta ale industriei bunurilor de larg consum.

Concursul este organizat de revista Piata in parteneriat cu companiile Metro cash & cary, Quadrant Amroq Beverages, Aldis Calarasi si MEMRB Romania si are menirea de a face cunoscute si apreciate cele mai performante companii si branduri dintr-un domeniu in dezvoltare accelerata in ultimii ani, cum este domeniul bunurilor de larg consum.

Castigatorii celor 20 de premii sunt desemnati prin votul a circa 2.100 de producatori, importatori si comercianti de bunuri de larg consum.

„Ar fi fost mai simplu sa decidem noi cine primeste premiile, dar atunci s-ar fi numit «Premiile revistei Piata», nu ar fi fost premiile industriei bunurilor de larg consum si, cel mai important, nu am fi putut elimina complet subiectivismul in deciziile noastre”, a precizat pentru NewsIn Cristian Badescu, redactor sef al revistei Piata.

„Nici o metoda de stabilire a castigatorilor nu poate fi mai corecta si mai putin subiectiva decat aceea prin care comerciantii ii desemneaza pe cei mai buni furnizori, iar furnizorii pe cei mai buni comercianti; aceasta este metoda pe care am adoptat-o pentru Premiile de excelenta ale industriei bunurilor de larg consum”, a adaugat Badescu.

Premiile puse in joc in cadrul acestui concurs sunt: cate un Mare premiu pentru cel mai bun comerciant si pentru cel mai bun furnizor, cate un premiu si doua mentiuni pentru cel mai dinamic comerciant, pentru cea mai buna initiativa a unui comerciant catre consumatori si pentru cea mai buna distributie, trei premii pentru cele mai bune produse noi (alimentare, nealimentare si bauturi), trei

premii pentru cele mai eficiente promotii (la produse alimentare, nealimentare si bauturi) si trei premii pentru cele mai bune initiative de trade marketing (pentru produse alimentare, nealimentare si bauturi).

Partenerii media ai Premiilor industriei bunurilor de larg consum sunt agentia NewsIn, The Money Channel - partener TV exclusiv , Hotnews, Radio Total, Cotidianul si Radio Romania Actualitati.

Gala de decernare a premiilor va avea loc la hotelul Marriott, joi, 19 octombrie, de la ora 18,30.

Pentru detalii suplimentare intra pe : http://www.revista-piata.ro/premiile-de-excelenta.html