La o zi dupa ce a fost exclus din PNL, consilierul prezidential Teodor Stolojan a declarat ca nu se simte vinovat pentru ca a criticat partidul. El a adaugat ca decizia privind excluderea sa din partid a fost luata de Calin Popescu Tariceanu, aceasta hotarare fiind - in opinia sa - una "revoltatoare si rusinoasa".

Stolojan sustine ca nu a fost exclus din PNL de filiala sector 2 a partidului, ci la ordinul lui Calin Popescu Tariceanu, executat de Bogdan Olteanu si de Ludovic Orban. El a reiterat criticile la adresa "tripletei" Tariceanu - Olteanu - Orban, mentionand ca acestia "merg impotriva interesului membrilor partidului".

"Am fost exclus din partid pentru ca premierul Tariceanu nu doreste un alt proiect politic. Singura viziune a lui Tariceanu este conservarea actualei stari de fapt. In PNL nu mai primeaza interesul partidului, ci interese personale" - a subliniat Stolojan.

"M-am simtit dator sa cer conducerii PNL sa ia masuri pentru redresarea partidului. Nu sunt omul nimanui si doresc ca PNL sa iasa castigator" a adaugat Teodor Stolojan, mentionand ca, duminica, va prezenta o platforma politica liberala. El si-a exprimat dorinta ca la aceasta platforma sa adere cat mai multi membri ai PNL.

Conducerea Organizatiei PNL Sector 2 a decis, marti, excluderea din partid a fostului presedinte PNL Theodor Stolojan. El este al patrulea membru de frunte al PNL exclus din partid, in acest an. Toti patru (Musca, Boureanu, Turcan, Stolojan) sunt considerati apropiati ai presedintelui Traian Basescu.