In emisiunea “Romania la raport”, de la Mix FM, realizata de Andreea Pora, fostul membru al PNL, Radu F.

Alexandru, a declarat ca “marea surpriza va fi aceea ca numarul celor din partid care adera si care si-au declarat sprijinul pentru aceasta platforma depaseste asteptarile celor care trateaza acest grup ca pe unul de rataciti care s-au trezit atacand din interior partidul.”

Totodata, Radu F. Alexandru a tinut sa precizeze ca, desi exista si aceasta ipoteza, cei care vor adera la platforma nu au de gand sa construiasca un alt partid.

Radu F. Alexandru a criticat faptul ca Partidul National Liberal are alte intrese decat cele politice. “PNL s-a transformat dintr-un partid angajat in fata electoratului in unul angajat in numele intereselor de grup. PNL face o politica, prin excelenta, unui grup de interese economice. Si interesul economic l-a subjugat pe cel politic”, a spus acesta.

“Anexeaza chitantele si se anuleaza excluderea”

Radu F. Alexandru a precizat ca a fost exclus retroactiv din PNL, inca din luna mai, in ciuda faptului ca a platit cotizatia.

In replica, vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu i-a sugerat recent exclusului membru liberal sa faca o contestatie la care sa ataseze chitantele prin care sa faca dovada ca a platit cotizatia. “Iti dau eu solutia: faci contestatie si arati chitantele cu care ai platit cotizatia. Nu poti sa fii exclus si sa si platesti cotizatie.

In baza acestei contestatii poti sa castigi”, i-a explicat acesta fostului sau coleg de partid.