Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 15 Octombrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 10507

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Pentru salvarea Parcului Bordei

Am vazut la TV o prelegere a avocatului care-l reprezinta pe "proprietar". Intreaga sa aparare se bazeaza pe o minciuna: "Bordei nu a fost niciodata un parc, ci doar o zona neamenajata".

Pot depune marturie, si pot aduce 2-3 martori, care sa infirme acest lucru. "Parcul Bordei" a existat, fiind cunoscut sub acest nume timp de multe decenii.

E drept ca in ultimii ani inaintea cedarii parcului, acesta cazuse intr-o stare de neingrijire - probabil premeditata. Argument: a existat o strada numita "Gradina Bordei", care se termina chiar langa parcul respectiv. Numele strazii a fost schimbat, la foarte putin timp dupa Revolutie, in "Strada Jean Monnet".

Probabil ca niste oficiali corupti din FSN/PSD "pusesera ochii" pe acel parc de foarte multa vreme, cautand diverse cai de a-l trece din domeniul public in proprietate privata, pentru castig personal.

Deci, daca aveti nevoie de martori in efortul Dvs. de a salva parcul, va stau la dispozitie. Este posibil sa gasim si niste fotografii luate in acel parc.

Cu multumiri - Jon Grieg

www.domnuleprimar.ro