Steaua a mers dimineata la clubul de agrement din zona Semanatoarea, locul traditional de relaxare inaintea meciurilor europene. Suporterii isi amintesc ca aici, inaintea partidei decisive cu Standard Liege, a avut loc un incendiu si vizita de „relaxare” s-a scurtat.

Real concentrat

Real Madrid a ramas in hotel, informatiile oficiale vorbind despre o sedinta video pe care a condus-o Capello. Madrilenii au fost o prezenta discreta, cu exceptia jandarmilor care pazesc etajele 4 si 5. Singurii care au coborit in hol au fost Roberto Carlos, David Beckham si Ronaldo.

Ziaristii iberici cred ca Robinho va fi preferat in linia de start lui David Beckham, englezul avind un randament scazut contra lui Getafe. Despre Raul, ei spun ca a sosit la Bucuresti cu o accidentare usoara:

„Real Madrid si Fabio Capello nu sunt speriati de Steaua, ci de aceasta expeditie in necunoscut - antrenorul este nelinistit inclusiv de vremea rece (!), nu numai de posibilitatea de a nu cistiga la Bucuresti.

Un asemenea esec, dupa 0-1 cu Getafe si inainte de meciul cu Barcelona din campionat, ar fi devastator. Mai ales in conditiile in care este criticat ca nu a redresat echipa si ca cei pe care i-a adus, Emerson spre exemplu, nu au imbunatatit evolutia formatiei”.

Steaua - speranta

Nicolae Dica, doua goluri la Kiev, este vazut principalul pericol din echipa Stelei. El a fost remarcat de Capello pentru „calitatea executiilor la faze fixe si pentru finalizare”.

Cosmin Olaroiu sustine un examen personal in duelul cu antrenorul pe care il admira cel mai mult. „L-am cunoscut, i-am vazut antrenamentele si ii cunosc filosofia asupra jocului.”

De la ora 21,45, stadionul Steaua se va transforma intr-o baie de lumini si stralucire. Ca o farfurie zburatoare din care asteptam sa apara „galacticii”. Noi ii credem invadatori. Sunt simpli muritori.