Steaua-Real Madrid 1-4

Real Madrid si-a refacut moralul, dupa o vizita reconfortanta la Bucuresti. Stapini absoluti ai terenului, rareori pusi in dificultate, jucatorii lui Capello au revenit in ritmul Ligii Campionilor: 4-1 la Bucuresti, dupa 5-1 cu Kiev, pune in pericol primul loc in grupa, detinut in acest moment de Lyon (3-0 in Ucraina).

Steaua se concentreaza pentru locul 3 (care duce in primavara UEFA), iar Olaroiu apara campania de achizitii...

"Astazi am vazut un Real bun. Nu este maximum din ceea ce vreau, dar am fost cu adevarat competitivi, luptatori. Steaua este o echipa cu multe calitati, dar astazi a avut ghinion sa intilneasca un adversar prea bun"

Fabio Capello, antrenor Real Madrid

"Lucrurile incep sa mearga, asa de bine nu am mai jucat! Avem citeva probleme pentru ca e inceputul sezonului, nu ne-am acomodat unii cu altii. Numai ca suporterii lui Real nu au rabdare si asta exercita o mare presiune asupra noastra. In seara asta am aratat ca avem calitatea si puterea sa cistigam orice meci."

Emerson, mijlocas Real

"Cind iei un gol cum a fost cel din minutul 9, e greu sa emiti pretentii. Real Madrid face parte din grupul echipelor care se pregatesc special pentru asemenea competitii. Ginditi-va ca noi am folosit doar sase oameni din formula tip!

Saban nu a avut o zi fericita. L-am folosit pentru ca m-am putut baza pe el la Kiev si pentru ca saptamina trecuta a jucat o repriza pentru Israel contra Rusiei.

Carlos... Nu stiu, poate la golul 4 sa fi gresit. In rest..."

Cosmin Olaroiu, antrenor Steaua

Dinamo Kiev - Lyon 0-3

Juninho (31), Kallstrom (38), Malouda (51)

"Am fost cu adevarat profesionisti. Cel mai mult mi-a placut ca nu le-am permis sa marcheze. Echipa este intr-un progres important - sa cistigi afara cu 3-0 iti da liniste si siguranta. Cred ca avem in acest moment 75 la suta sanse de claificare"

Gerrard Houllier, antrenor Lyon

"Este greu sa reprosezi ceva, pentru ca Lyon este o mare echipa. Dinamo poate mai mult, dar nu este suficient. Oricum, nu este totul pierdut in cursa pentru locul 3".

Anatoli Demianenko, antrenor Kiev

Clasament grupa E

1. Lyon 9p

2. Real Madrid 6p

3. Steaua 3p

4. Dinamo Kiev 0p

Etapa a 4-a, 1 noiembrie:

Real Madrid-Steaua

Lyon-Dinamo Kiev