Oficialii Stelei au gindit o regie speciala - cu 10 minute inaintea startului, de la difuzoare s-a auzit cintecul "Doamne, ocroteste-i pe romani!"

Tenta patriotica pe care au vrut sa o dea intilnirii nu a ajutat prea mult echipa. Nu a "deranjat" nici spectacolul din tribune, acolo unde oamenii s-au bucurat de fiecare minut petrecut in compania lui Real.

Blitzurile au fost folosite in special in ultima parte a intilnirii, cind pe teren au aparut Ronaldo si Beckham. Entuziasmul publicului l-a impresionat pe Roberto Carlos care a murmurat dupa joc: "Este incredibil".

Presedintele Realului, Ramon Calderon a "socat" pe toata lumea prin simplitate - umbla prin stadion fara garzi de corp si statea de vorba cu toata lumea.

Calderon nu a avut rezerve in a-l simpatiza pe excentricul finantator stelist. Dar si Ministerul Agriculturii cu oficialii caruia a batut palma pentru o investitie de 100 de milioane de euro.

Olaroiu a intirziat o ora la conferinta de presa, alimentind ideea ca in vestiar a avut loc o "sedinta".

La meci a asistat marele jucator danez Mikael Laudrup, dar si romanul Gheroghe Craioveanu, comentator pentru un post de radio spaniol. Gica este considerat unul dintre cei mai buni crainici sportivi din Spania!